Mød personalet

Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig. Vores kerneopgave er dig og dit helbred.
Hos Budolfi Privathospital får du et trygt behandlingsforløb og du bliver altid mødt med et smil. 

Personalet på Budolfi Privathospital

På Budolfi Privat Hospital ser vi vores personales faglighed og trivsel, som kernen i det der skal sikre den
kompetente, nære og trygge patientoplevelse.

I vores højt specialiserede team holder alle sig konstant opdaterede på den seneste forskning og viden,
for at kunne give patienterne den absolut højeste kvalitet i behandlingsforløbet.

Vi passer godt på vores personale! Vi tror nemlig, at et fagligt overskud, dygtighed og glæde i arbejdet,
sikrer at vores patienter altid mødes af et kompetent personale, med et smil der smitter.

Morten Zebitz Steiness

Specialeansvarlig overlæge / Direktør Budolfi Rygcenter
Morten er uddannet fra Aarhus universitet i 2002 og uddannet speciallæge i neurokirurgi i 2009. Han har har fungeret som overlæge ved Neurokirurgisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital fra 2010 samt været specialeansvarlig overlæge med ansvar for rygbehandling på Neurokirurgisk afdeling. Morten har udført mere end 4000 rygoperationer og er en af Danmarks mest erfarne Neurokirurger indenfor rygkirurgi. Derudover er Morten førende indenfor skånsom behandling af diskusprolaps ved kikkertoperation. Morten fungerer endvidere som fordragsholder og kirurgisk underviser med fokus på minimal invasiv rygkirurgi i hele Europa. Morten er i dag internationalt fakultetsmedlem i både Joimax og ESPINEA (akkrediteret af Royal College of Surgeons in Edinburgh).

Kristian Bruun Petersen

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme.
Kristian Bruun Petersen er uddannet fra Aarhus Universitetshospital, og uddannet speciallæge i øre-, næse- og halskirurgi.
Kristian er overlæge i næse- og bihulekirurgi på Aarhus Universitets Hospital. Kristian har ansvaret for behandling af kroniske næse- og bihulerelaterede sygdomme – både den almene del, den højtspecialiseret funktionelle del samt kosmetisk næsekirurgi.  Kristian sidder i og koordinerer det næse-og bihulekirurgiske bidrag i Allergicenter AUH, der varetager behandling af komplekse tilfælde af kronisk næse- og bihulebetændelse i Vestdanmark og han er bestyrelsesmedlem i Dansk Rhinologisk Selskab.
Kristian er førsteforfatter og vejleder på flere artikler publiceret i internationale tidsskrifter omhandlende blandt andet sino-nasal cancer, kirurgisk behandling af næseblødning og søvnmedicin.
 

Peter Heide Pedersen

Overlæge, Ph.d., Klinisk Lektor
Speciallæge i ortopædkirurgi

Peter er uddannet fra Aarhus Universitet i 2004 og uddannet speciallæge i ortopædkirurgi i 2012. Ph.d. grad er opnået i 2020. Siden maj 2020 har Peter været overlæge på Aalborg Universitetshospital. Fra maj 2021 har han endvidere været ansat ved Aalborg Universitet som klinisk lektor. Peter har 10 års erfaring som speciallæge, og som overlæge i sektor for ryg- og bækkenkirurgi på Aalborg Universitetshospital. Her har han bl.a. varetaget rygkirurgi på såvel højt specialiseret niveau som på hovedfunktionsniveau. Herunder deformitetskirurgi, tumor og infektionskirurgi, frakturkirurgi og kirurgi for degenerativ ryglidelse. Peter har endvidere stor erfaring inden for desekirurgi (stivgørende kirurgi i ryggen) og har foretaget mere end 750 stivgørende rygoperationer. Peter har derudover et indgående kendskab til behandling med minimal invasiv desekirurgi med perkutan teknik samt stor erfaring med cementstabilisering og opretning af ryghvirvel sammenfald. 

Martin Melbye

Ryg-fysioterapeut

Martin Melbye er uddannet fysioterapeut med autorisation fra sundhedsstyrelsen i januar 1999. Martin besidder det højst opnåelige kompetence niveau indenfor McKenzie-metoden. Derudover underviser Martin på efteruddannelseskurser for fysioterapeuter i både Danmark og Frankrig.
Martin har gennem de sidste 23 år dedikeret sit arbejde som fysioterapeut til udelukkende at arbejde med patienter med ryglidelser. 
Martin Melbye har med sin store erfaring bidraget til sundhedstyrelsen udarbejdelse af kliniske retningslinjer for behandling af diskusprolaps.

Frank Mirz

Overlæge i øre-, næse- og halssygsomme samt hovedhalskirurgi

Frank Mirz er uddannet på Aarhus Universitet og har været speciallæge i Øre-næse-halssygdomme siden 2004. Gennem ansættelser i såvel Aalborg, Aarhus og Viborg har han tilegnet sig en bred uddannelse og ikke mindst ekspertviden indenfor specialet. Frank er nu overlæge på Regionshospitalet Gødstrup med særlig ekspertise i ørekirurgi og hoved-hals-kirurgi på Regionsfunktions- og hovedfunktionsniveau. Ud over at have funktion som uddannelsesansvarlig overlæge, er han aktiv som censor og inspektor i Øre-næse-hals specialet. Han er førsteforfatter i en lang række videnskabelige artikler og har udgivet flere bøger og bogkapitler.

Jakob Stegger

Indehaver af Budolfi Privathospital og speciallæge i Anæstesiologi


Jakob er uddannet læge fra Aarhus universitet i 2003 og uddannet speciallæge og Ph.D. i Anæstesiologi ved Aalborg og Aarhus universitet. Jakob har mere end 15 års erfaring med specialet anæstesi og smertebehandling.

Mikkel Attermann Bruhn

Indehaver af Budolfi Privathospital og Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Mikkel er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2005 med speciallæge-uddannelse i øre-, næse- og halssygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitetshospital. Mikkel har mere end 10 års erfaring som speciallæge.

Peder Frandsen

Indehaver af Budolfi Privathospital og Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Peder er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1987 og som speciallæge i øre-, næse- og hals sygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitet. Peder har over 25 års erfaring, som praktiserende speciallæge. 

Janus Bo B. Jespersen

Indehaver af Budolfi Privathospital og Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme
Janus er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2006 med speciallæge-uddannelse i øre-, næse- og halssygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitetshospital. Janus har mere end 10 års erfaring som speciallæge.

Pascal A. Bonvin

Indehaver af Budolfi Privathospital og Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Pascal er uddannet læge fra Basel Universitet i Schweiz i 1996 med speciallæge-uddannelse i øre-, næse- og halssygdomme og hovedhalskirurgi fra Århus, Aalborg og Odense Universitetshospital. Pascal har mere end 15 års erfarring som speciallæge.


Mads S. Christensen

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Mads er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2014 og som speciallæge i øre-, næse- og hals sygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitet i 2020.

Lasse Berg Hansen

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Lasse er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2011 og som speciallæge i øre-, næse- og hals sygdomme og hoved-halskirurgi fra Aalborg Universitet i 2018

Niels Krintel Petersen

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Niels er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 2014 og med speciallæge autorisation i øre-, næse- og halssygdomme  i 2021.
Til daglig arbejder Niels som afdelingslæge på Aarhus Universitetshospital indenfor udredning og behandling af kræftsygdomme i halsen – herunder sygdomme i skjoldsbruskkirtlen og i biskjoldbruskkirtlerne.

Marie Louise Møller

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Suzan Al Kole

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Nichlas Udholm

Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme

Maria Attermann Bruhn

Cand. Merc. Jur. / Erhvervsjurist / HR & Markedsføring

Maria er uddannet Erhvervsjurist i 2008 fra Handelshøjskolen, Århus Universitet. Maria varetager alle vores juriske opgaver samt Markedsføring og HR opgaver.

Merete Bechmann Jespersen

Centerleder Billeddiagnostik / Radiograf

Merete Bechmann Jespersen er uddannet radiograf med autorisation fra Sundhedsstyrelsen i 1999.

Mette Raahauge

Lægesekretær for Billeddiagnostik og Anæstesisøjlen

Mette er uddannet lægesekretær i 2003. Mette har bl.a. i sin karriere været lægesekretær hos en speciallæge i Anæstesi, samt ledende lægesekretær på Anæstesiologisk Afdeling m.fl., på Aalborg Universitetshospital. 

Ditte Lykke Christiansen

Centerleder / Sekretær for øre-, næse- og halscenter

Ditte er uddannet lægesekretær i 2014 på Regionssygehuset Nordjylland Frederikshavn/Hjørring. Ditte har en meget bred erfarring fra bl.a. anæstesi og intensiv samt psykiatrisk afdeling. Ditte varetager de administrative opgaver i vores øre-, næse- og halscenter.

Dorte Overgaard

Centerleder / Sekretær for Rygcenter

Dorte er uddannet lægesekretær i 1996 fra Aalborg Universitetssygehus. Dorte har bl.a. erfaring fra Rigshospitalet, Aalborg Universitetssygehus, Privathospitaler mm. Dorte er Centerleder og sekretær for vores Rygcenter og varetager de administrative opgaver på området. 

Marlene Kanstrup Jørgensen

Speciallæge i Anæstesiologi

Jacob Madsen

Speciallæge i Anæstesiologi

Poul Bysted

Speciallæge i Anæstesiologi

Jacob Keller Andersen

Speciallæge i Anæstesiologi

Kåre Melchior Hansen

Speciallæge i Anæstesiologi

Mika Borup

Speciallæge i Anæstesiologi

Rikke Højland

Speciallæge i Anæstesiologi

Trine Hyttel

Speciallæge i Anæstesiologi

Asta Aliuskeviciene

Speciallæge i Anæstesiologi

Annette Elisabeth S. Erntgaard

Speciallæge i Anæstesiologi

Inger Løgtholt Andersen

Anæstesisygeplejerske

Caroline Bredmose Binderup

Anæstesisygeplejerske

Hugo Frandsen

Anæstesisygeplejerske

Jette Damm

Anæstesisygeplejerske

Nimo Omar Jama

Anæstesisygeplejerske

Maibritt Soloy

Anæstesisygeplejerske

Line Lundgreen

Anæstesisygeplejerske

Per Kristensen

Anæstesisygeplejerske

Kirsten Ingemann Jørgensen

Anæstesisygeplejerske


Birgitte Hasselgaard Jensen

Opvågningssygeplejerske

Anni Fjellerad

Operationssygeplejerske

Randi Boe Roskær

Operationssygeplejerske


Ditte Albertsen

Operationssygeplejerske

Helle Brønlund

Operationssygeplejerske

Dorthe Pultz

Operationssygeplejerske

Jane Højen Marcussen

Operationssygeplejerske

Anne-Mette Østergaard

Operationssygeplejerske

Jane Stokholm

Klinikassistent

Når du kontakter os, er det Jane der sidder klar ved telefonen og tager imod dit opkald. Hun er altid klar til at hjælpe dig. 

Malene Sørensen

Klinikassistent

Peter Henrik Rimestsed

Koordinator Stud. Med.

Nicklas Arberg

Stud. Med.

Alberte Marie Nørgaard Jensen

Stud. Med.

Laura Øbo Larsen

Stud. Med.

Emil Stil Vium

Stud. Med.

Emma Trier Rasmussen

Stud. Med.

Mette Andbæk Kaasgaard

Stud. Med.

Mia Hovgaard Jessen

Stud. Med.

Nicklas Wittorff Mikkelsen

Stud. Med.

Ida Ledet Aagaard

Stud. Med.

Oliver Møller Jensen

Stud. Med.

Lise Rossebø Hansen

Stu. Med.

Liv Fjelsted Alrøe

Stud. Med.

Mathilde Nielsen

Stud. Med.

Naja Gry Leer Bysted

Stud. Med

Caroline Abildgaard

Stud. Med.

Janne Kronborg Vestergaard

Stud. Med.

Nina Martinez Nielsen Tulinius

Stud. Med.