MR-helkropsscanning

Budolfi Privathospital står klar til at hjælpe dig

Formålet med MR-helkropsscanning

MR-helkropsscanning er en undersøgelse, som har til formål at opdage maligne forandringer på et tidligt stadie. Maligne forandringer betyder forandringer, der kan rejse mistanke om en kræftsygom. MR-helkropsscanning er egnet, når man grundlæggende føler sig rask, men gerne vil passe ekstra godt på sit helbred.

Samtale med speciallæge

Forud for din scanning planlægges en telefonisk samtale med en speciallæge. Samtalen er med til at skabe et optimalt grundlag for planlægningen af din scanning, og du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Book en tid til MR-helkropsscanning

Hvis du ønsker at booke en tid eller blot høre mere om MR-helkropsscanning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: 70 11 11 66
Mail: Info@budolfiprivathospital.dk

Vi står klar til at hjælpe dig.

MR-helkropsscanning er en screeningsundersøgelse, som er velegnet til at fremstille eventuelle forandringer i kroppens organer. Undersøgelsen omfatter scanning af hoved, hals, nakke, hele ryggen, brystkasse, mave og bækken. Det er meget sjældent, at der opstår malignitet i ekstremiteterne, dvs. arme og ben, og derfor er dette ikke med på en helkropsscanning.

En helkropsscanning varer ca. 75 min og udføres af erfarne radiografer. Radiograferne gør sig umage med, at du ligger behageligt, så du kan føle dig rolig og afslappet under undersøgelsen. MR-scanneren laver en del larm i form af høje bankelyde. Du får derfor et head-set på, så du kan lytte til radio eller musik under scanningen. Radiograferne kan tale med dig via et samtaleanlæg, og du kan til enhver tid kontakte dem under scanningen.

Ved en helkropsscanning generes en meget stor mængde billedmateriale, som efterfølgende bliver grundigt vurderet af 2-4 dygtige og erfarne speciallæger i radiologi. Dette sikrer den mest nøjagtige tolkning af scanningen. Hvis der på MR-helkropsscanningen ses forandringer, som rejser mistanke om tegn på sygdom, kan det blive nødvendigt at lave en ny supplerende MR-scanning. Viser det sig, at der er behov for yderligere udredning i andet regi, hjælper vi dig med en fremadrettet plan.

Du får svar på undersøgelsen efter 5 hverdage.

 

En helkropsscanning er et øjebliksbillede, og vores anbefaling er, at du gentager undersøgelsen med et interval på ca. 18 mdr. Værdien af en MR-helkropsscanning øges markant, når der foreligger en tidligere scanning til sammenligning.

MR-helkropsscanning : 11.500 kr. inkl. moms

*På Budolfi Privathospital tilbyder vi Finansiering af din behandling i samarbejde med Sparxpres. Klik her for at læse mere herom.