Motion og fysisk aktivitet efter radiofrekvens-ablation (RFA)

Der findes ikke nogen bestemte rygøvelser vi ved er specielt effektive til at reducere eller forebygge langvarige rygsmerter fra facetleddene. Her får du vores vejledning om øvelser og fysisk aktivitet efter behandling med radiofrekvens-ablation.

KURSUS FOR FYSIOTERAPEUTER OG KIROPRAKTORER – DIAGNOSTIK OG BEHANDLING AF DISKUSPROLAPS I LÆNDEN

Den 6.-8. oktober 2023 holder Budolfi Privathospital kursus for fysioterapeuter og kiropraktorer, om diagnostik og behandling af diskusprolaps med nerverodstryk i lænden. Deltagerne undervises og trænes i at undersøge og diagnosticere patienter med nerverodstryk i lænden. De lærer også at anvende konservative behandlingsstrategier, ligesom de undervises i at vurdere behovet for henvisning til en kirurgisk vurdering. Underviserne er Budolfi Privathospitals neurokirurg, fysioterapeut og anæstesilæge.

Faglig aften om ryglidelser

Igår aftes havde vi besøg af 50 fysioterapeuter og kiropraktorer fra hele landet. De besøgte os for at høre om behandlingsmuligheder for patienter med svære ryglidelser. Ud over faglige oplæg og foredrag med vores rygkirurger, sygeplejersker, MR-radiografer og fysioterapeut, fik vores gæster set en operationsstue indefra, hvordan patienterne behandles i opvågningsafsnittet, og hvordan en MR-scanning …

Faglig aften om ryglidelser Læs mere »

Fyraftensmøde for fysioterapeuter og kiropraktorer d. 6. september

NB! ARRANGEMENTET ER OVERTEGNET – KUN VENTELISTEPLADSER TILBAGE Budolfi Privathospital inviterer til fyraftensmøde for kiropraktorer og fysioterapeuter, om behandling af ryglidelser på Budolfi Privathospital i Aalborg d. 6. september kl 17:00-21:00. Denne aften får du viden om behandlingsmuligheder for de rygpatienter der kan være svære at behandle i primærsektoren. Der vil være rig mulighed for …

Fyraftensmøde for fysioterapeuter og kiropraktorer d. 6. september Læs mere »

Når dit barn skal bedøves i forbindelse med operation

Når dit barn skal bedøves, i forbindelse med en operation på Budolfi Privathospital, er der forskellige ting der er rare at vide. I videoen her, fortæller en af vores patienter, hvordan tingene foregår. I møder også nogle af de fagfolk, der passer godt på jeres barn under operationen.

Smerter efter operation

Efter en operation for diskusprolaps eller spinalstenose, er det forventningen og målet med operationen, at smerterne i benet aftager. Nogle patienter oplever at smerterne blusser op igen, når de kommer hjem og går i gang med dagligdagens aktiviteter. I videoklippet her, får du en forklaring på hvordan smerterne kan forventes at udvikle sig, i tiden efter operationen.

Genoptræning efter ryg-operation

Her i videoklippet fortæller vores fysioterapeut hvorfor genoptræningen er blid, efter en operation for diskusprolaps, og hvorfor du skal optrappe dit aktivitetsniveau gradvist og langsomt efter operationen.

Viktor Axelsen til sundhedstjek

Viktor Axelsen har været forbi Budolfi Privathospital til et generelt helbredstjek. Vi ønsker Viktor al mulig held og lykke ved French Open i Paris denne uge.