Tema-aften for patienter og pårørende om diskusprolaps

Diskusprolaps i lænden – tema-aften for patienter og pårørende
Den 24. september holder vores fagfolk en temaaften om diskusprolaps i lænden, hvor du får vores fysioterapeuts bedste råd til, hvad du kan gøre for at komme dig bedst muligt over en diskusprolaps. Du får forslag til øvelser og muligheder for smertebehandling, samt generelle råd om, hvordan du kan vende tilbage til dit aktive liv på en fornuftig måde. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål i løbet af aftenen. Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.

Temaaften med fagfolk fra vores rygteam
På denne temaaften får du viden om diskusprolaps i lænden, hvordan en diskusprolaps opstår, hvordan helingsprocessen forløber, og hvad du selv kan gøre for at få det godt igen. Du får fysioterapeutens bedste råd til smertelindrende øvelser og træning, samt et indblik i, hvilke patienter der tilbydes operation, MR-scanning og nerverodsblokade. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmelding
Da der er et begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig. Tilmelding sker ved at skrive navne på deltagere til mm@budolfiprivathospital.dk.
Det er gratis at deltage.

Målgruppe
Borgere og pårørende, der generes af diskusprolaps i lænden.

Tid og sted
Arrangementet afholdes d. 24. september kl. 18-20 på Budolfi Privathospital, Vandmanden 10E, 9210 Aalborg SV.

Parkering
Der er parkeringsmuligheder udenfor døren samt ved Aalborg Storcenter.

Del meget gerne dette indlæg!

Facebook
Twitter
LinkedIn