Budolfi Privathospital deler viden og erfaringer

Oplæring af kirurger og fysioterapeuter

To af vores eksperter er netop vendt hjem fra en fantastisk tur i Europa.

Vores rygkirurg Morten Zebitz Steiness har været en tur i Karlsruhe for at oplære europæiske kolleger i kikkertkirurgi.

Vores fysioterapeut Martin Melbye har være i Lyon i Frankrig, for at holde kursus om diagnostik, behandling og genoptræning af patienter der lider af en diskusprolaps i ryggen.

Vi er enorm stolte af at vores dygtig kirurg, Morten Zebitz Steiness og fysioterapeut, Martin Melbye’s ekspertviden er efterspurgt i Europa.

Vidensdeling er altafgørende indenfor vores fag, og det er enormt vigtigt at vi altid er opdaterede.  Nye faglige tiltag i landene omkring os er også meget givende at være med til at påvirke og ikke mindst lære af.

Ud over at vores fagfolk selv lærer en hel masse af at skulle formidle deres viden på et andet sprog, så hjælper deres rejser også os med at holde os opdaterede om nye faglige tiltag i landene omkring os.

Fagfolk interesserede i vores tværfaglige samarbejde

Vores kollegaer i Europa er meget interesserede i det tætte samarbejde vi har på Budolfi Privathospital, mellem vores læger, sygeplejersker og fysioterapeuter. Og ikke mindst hvilke oplevelse og tryghed det giver for patienten og hele forløbet.

Allerede senere i denne uge, sender vi Morten Zebitz Steiness og Martin Melbye afsted igen. Denne gang for at undervise en gruppe kiropraktorer i tværfaglig behandling af mennesker der lider af en diskusprolaps. 

Del meget gerne dette indlæg!

Facebook
Twitter
LinkedIn