Fysioterapi-behandling på Budolfi Privathospital

Hvordan får man et fysioterapi-forløb på Budolfi Privathospital?

På Budolfi Privathospital tilbyder vi fysioterapi-forløb med genoptræning, smertelindrende øvelser, vejledning i hvad du selv kan gøre for at få det godt igen, samt en vurdering i hvad der er godt at gøre og hvad du eventuelt skal afholde dig fra.

Vores ryg-fysioterapeut Martin Melbye er særdeles erfaren indenfor udredning, behandling og genoptræning af mennesker med ryglidelser, diskusprolaps, spinalstenose med mere.

Vil du gerne vide hvad du selv kan gøre for at slippe af med en diskusprolaps, eller hvilke øvelser der kan hjælpe på dine rygsmerter, så er det netop noget af det vores fysioterapeut har særlig erfaring med.

HVOR LANGT ER ET FYSIOTERAPI-FORLØB?

Fysioterapi-forløb på Budolfi Privathospital strækker sig over op til 5-6 konsultationer. Vores ryg-team er tværfagligt, og ud over Martin Melbye har vi dygtige speciallæger, sygeplejersker, radiografer og klinikassistenter, der arbejder tæt sammen og hjælper hinanden og dig med at komme helt i mål med dit rygproblem.

BESTIL TID PÅ TLF 70 11 11 66

Ønsker du en vurdering, behandling og øvelsesinstruktion hos vores fysioterapeut, så ringer du blot til os på tlf 70 11 11 66 for at bestille tid.

EGENBETALING ELLER BRUG SUNDHEDSFORSIKRING

Du kan konsultere vores fysioterapeut som selv-betaler eller via din sundhedsforsikring. Vi har aftaler med de fleste forsikringsselskaber, der dækker et fysioterapi-forløb helt eller delvist.

Ring til os for at høre nærmere

Ring til os for at høre nærmere om hvad du kan forvente dig samt hvilke muligheder vi har for at hjælpe dig.

Del meget gerne dette indlæg!

Facebook
Twitter
LinkedIn