International producent af medicinsk udstyr samarbejder med Budolfi Privathospital

En af verdens største producenter af medicinsk udstyr, firmaet B. Braun Aeskulap fra Tyskland, samarbejder med Budolfi Privathospital om anvelsen af digitalt mikroskop til brug under rygoperationer. I firmaets produktvideo er det derfor også Budolfi Privathospitals personale der viser hvordan det nyeste digitale mikroskop fungerer.

SAMARBEJDE GENNEM MERE END 15 ÅR

Mikroskopet anvendes ved såkaldt mikrokirurgi, hvor det giver kirurgen mulighed for at fjerne diskusprolaps på den mest præcise og effektive måde. Udstyret gør det muligt at operere patienten gennem meget små åbninger, der efterlader meget små sår efter operationen.

Samarbejdet med B. Braun Aeskulap rækker 15 år tilbage i tiden, hvor vores neurokirurg Morten Zebitz Steiness, har deltaget i udviklingen af instrumenter til rygoperationer og undervist andre fagfolk i hele verden, i hvordan man anvender det nyeste udstyr.

VI ANVENDER DET MEST MODERNE UDSTYR

Her på Budolfi Privathospital anvender vi det mest moderne udstyr til vores rygoperationer. I videoen fortæller vores neurokirurg Morten Zebitz Steiness om det nyeste digitale exoskop med robotarm. Mikroskopet viser et højt detaljeret billede af patientens ryg. Hele personalet på operationsstuen kan følge med i hvordan operationen skrider frem. Alt i alt bidrager udstyret til at højne sikkerheden og den faglige kvalitet af det arbejde vores dygtige personale udfører.

SÅDAN FOREGÅR VORES RYG-OPERATIONER

Klik her for at se hvordan ryg-operation for diskusprolaps foregår hos os.

Læs mere Aesculap Aeos-systemet på prducentens hjemmeside.

Del meget gerne dette indlæg!

Facebook
Twitter
LinkedIn